Home På gång Schema Biljetter Volontär Kontakt Artister Workshops Mat Föreläsningar Boende

Fredag 17 juli

Lördag 18 juli

Söndag 19 juli

PROGRAM MED HÅLLTIDER KOMMER LÄNGRE FRAM :)

Drogfritt, barnvänligt, miljövänligt

 

Festivalen startar på Hansénsgården redan den 16 juli med Folkkök, Öppen scen och Jam. Vi har även bytesbutiken öppen samt Slåttergubben, vår lokala, ekologiska butik! Kom och fynda! https://www.facebook.com/groups/536201793101221/

        Chillout Speltider med reservation för ändringar
torsdag   Vi börjar Inspirationsfestivalen med afrikanska rytmer!

Sofora Världsdans besöker festivalen och bjuder på workshop i både afrikanska trummor och afrikansk dans. Torsdagen den 16 juli kl.15-18 slår vi upp portarna för bytesbutiken och Hansens - platser för socialt häng i Skattungbyn - och bjuder till dans, svett och inspiration! Här går festivalen av stapeln i afrikansk anda, senare bjuds det på öppen scen med Spoken Word, konserter och Jam! Vegansk mat finns till billig peng!

Medtag trumma om haver för trumworkshop, annars finns det att låna. „smile“-Emoticon
https://www.facebook.com/groups/129873350361491/photos/ 
  Torsdag kl.13

FREE SHOP
Richard Nöjd
Mantram/Skatungarna
Marcus Ivarsson

         

Flurlunda

fredag   Festivalen presenterar stolt: Lilla vagnsvandringen
Välkomna på en liten vagnsvandring under inspirationsfestivalen där vi tittar in i sju vagnar och en husbuss. Det är stor spridning på vagnarna vad gäller estetik och prisklass samt storlek. Markus heter jag som kommer leda er runt och jag svarar gärna på alla möjliga frågor som dyker upp under vandringen.
Tid och plats: Fredag kl 13.00 Vandringen tar cirka 1,5 timme. Vi möts utanför min vagn som står mittemot stora Dansladan. Väl mött! Markus
  CHILLOUT

1800 Mantram/Skatungarna
1900 Symbioz
2100 Loa
2300 Morkulla
0100 Open
0300 SILENCE
 

     Festivalen välkomnar vår egen örtgurudinna Älva Måntroll! Så här skriver hon:

Ogräsligt välkomna på en enkel vandring bland våra vilda vänner läkeörterna!
Medtag kläder efter väder, samt penna och något att anteckna på. Max 15 deltagare, anmälan görs i förväg i entrén på festivalen.
Älva Måntroll heter jag, bor i Skattungbyn och studerar till örtpedagog med inriktning på svenska vilda växter. Jag säljer även ekologiska hudvårdsprodukter och örtsalvor. Väl mött!

Samling vid entrén fredagen den 17 juli kl.14. Vandring till 15.30 ca.
   
lördag LÖRDAG 18/7 kl. 15:00 Stora Scenen

ZAMÂN

Zamân spelar en stor variation utav de orientaliska klangerna från öst (turkiskt, persiskt, hebreiskt, mm). I form av egna kompositioner och traditionella folksånger bjuder Zamân med dig på en resa genom din inre och yttre värld.

Zamân möter Faysal Macit!
Via ett kulturutbytes-stipendie som beviljats utav Konstnärsnämnden har Zamân lyckats bjuda hit slagverksmästaren Faysal Macit från Istanbul.
Med spännande rytmer och folkmusik från Kurdistan och Turkiet kommer Faysal att bjuda på en magisk show, och tillsammans kommer han även att hålla i en workshop inom orientalisk slagverk och sufimusik, så ta med era trummor! TId för workshop meddelas längre fram.
     
  LÖRDAG 18/7 kl 16:00 Lilla Scenen

STILLEBEN

Stilleben är en darkwave-duo från Skåne bestående av Mariel Rosendahl (Marla Rosso) och Andreas Ingefjord. Influenserna kommer från darkwave av äldre och mörkare modell, konstmusik från medeltid och renässans samt folkmusik från hela världen.
     CHILLOUT
1800

Mantram/Skatungarna/JAM
20 00 Aavik
2200 Daniel Ottander
2400 Marcus Ivarsson
0200 OPEN
0300 SILENCE

  LÖRDAG 18/7 kl. 19:00 Stora Scenen

MAMMA DUNDER

Mamma Dunder med Familjen vill med sin kärleks och glädjevibrerande folkreggae sprida goda positiva vibrationer på Inspirationsfestivalen och i hela världen. Med starka texter och budskap om fred, frihet och förändring kommer vi bjuda in till en magisk musikalisk resa med mycket energi och dans!
     
   Inspirationsfestivalen presenterar:

LÖRDAG 18/7 kl 23:00 Stora Scenen

BARSANA (fd. Goloka)

Barsana är en sammanstrålning av sköna, transiga electro-beats blandat med indiska mantran, folkmusik, jojk och opera i en teatralisk, kosmisk show full av magi, kärlek, lek och bliss!
Välkomna att gå in i Avalons dimmor och tillåta allas våra hjärtan att blomstra och skina fritt!
     
söndag