Inspirationsfestivalen

Barnaktiviteter

Barnaktiviteterna:

 

Det kommer att bli en hel del aktiviteter för de små! Bågskytte, kontaktimprovisation, teaterlek, cirkus, barnpyssel och disco bland annat! Om du tappat bort ditt barn finner du säkert hen i studsmattan. ?

”Kom och dansa loss som en tiger eller älva. På Hansens får du chans att göra din egna ansiktsmålning och sedan har vi disco till djungelns rytmer.
För barn och barnasinnade . Välkomna fredag kl 13.00

InspCrews foto.
Kom och släpp loss din kreativitet . Välj mellan pärlor, pennor, kritor och annat material. Vi hjälper dig att göra din egna drömfångare. Välkomna lördag kl 10.00
InspCrews foto.
Disa och Brody


relseglädje 

Maja Kjellerås, kontaktimprovisatör sen 17 år och förälder sen 8 år, håller workshop med kontaktimprovisation för barn.

På barnens villkor rullar vi runt, dansar, tumlar om och leker med våra kroppar. I rörelse, i kontakt, i närvaro och möte. Obs! Varje barn behöver ha en vuxen med.

InspCrews foto.

 Derly tillbaka med hunden Flow!

The SuperFlow Show

”Yo! Kom och se superhunden Flow dansa till Super alternativa Singer-songwritern, Derlyflows sång och Trummtrollkarlarna Melroy & Mark, som hjälper oss att komma i kontakt me kozmoz, en plats där vi alla kan ljuda, lysa och mysa, tillsammans! Kanske kommer även Popcornlejonet å överraskar…”

☆★☆★☆★☆★☆★☆

www.facebook.com/dflowshowDagligen kommer festivalen erbjuda pilbågsskytte för de små med pilar med säkerhetsspets. Vi välkomnar Ylva Svensson, som kommer ta hand om pilbågeskyttarna på ängen intill barntipi och studsmattan.

För tider se i programbladet som kommer snarast!

InspCrews foto.

 


Magiskt stora såpbubblor kommer inta festivalen i dagarna tre.

De dyker upp lite varstans och närsom, var beredda alla barn – stora som små.

InspCrews foto.

 Barnens fredag börjar med pyssel

I denna kreativa och skapande aktivitet tillverkar vi festpinnar och festivalspiror med hjälp av pärlor, knappar, fjädrar och fantasieggande pinnar från skogen.
Du som deltar bör kunna trä pärlor på snöre, klippa med sax och knyta dubbelknut på egen hand alternativt ta med en vuxen som kan hjälpa dig. aktiviteten riktar sig till barn från ca fyra års ålder.
Ta gärna med dig en fin pinne några kottar eller annat du hittar. gott om material finns även på plats. Ansvarar för aktiviteten gör Kristina, förskolelärare med många års erfarenhet av kreativt skapande.

InspCrews foto.