Inspirationsfestivalen

Om Inspirationsfestival 2017

¤ Familjevänligt ¤ Drog & Alkoholfritt ¤ Ekologiskt ¤ Vegetariskt ¤ Workshops ¤ God Musik ¤ Föreläsningar ¤ Sweat lodge ¤

Ladda ner programmet här!

Nu är det dags för årets upplaga av Inspirationsfestivalen! När? Fredag 14, lördag 15 och söndag 16 i juli. Vi går ”back to the roots” och håller till på samma plats som de första åren, på Hansénsgården mitt i byn.

Dessutom kör vi samma koncept som de första åren – nämligen en helt Donationsbaserad medskapande-festival! Betala det du kan och vill, och hjälp gärna till. 🙂

Festivalen skapas helt ideellt av frifolk i byn och besökarna. Vi får ett litet stöd av studieförbundet NBV, men utöver det ställer vi fram hatten, och önskar oss att magin skall manifestera de resurser vi behöver för att åstadkomma denna glädjefyllda händelse, genom Våra gåvor och Våra händer.

Rekommenderad donation för festivalen ligger runt 100kr/dag för vuxna – eller mer! Den som har, ger, den som inte har kan gärna hjälpa till lite extra.

Vi kommer fortfarande ha behov av ansvarsfulla volontärer, vilket ger fri mat och glädje.. 🙂

Ni som varit med tidigare vet vad magi ni kan förvänta er. Ni som bara hört historier som gjort er nyfikna – allt är sant. Välkomna!