Inspirationsfestivalen

Barnaktiviteter

Kom och lek! Vi är glada att få presentera:

Danslek med Lunaria · Kaia Pasanens dockteater och sagoberättelser · Pilbågsskytte · Rörelseglädje! · Mer info kommer!


Danslek med Lunaria

LunariaLåt fantasin flöda fritt i en härlig blandning av rytmik och lek. Till de yngre festival deltagarna kommer Lunaria att hålla i danslek: 1-5 år (föräldrar får gärna delta) och 6-10 år. Under lekfulla former kommer vi att öka kroppsmedvetenhet, koordination, balans, koncentration samtidigt som vi får utlopp för vår DANSGLÄDJE. Ta gärna med en vattenflaska, här dansas det loss!


Kaia Pasanens dockteater och sagoberättelser

kaia-pasanen-2Barn! I år får vi besök av den fantastiska Kaia Pasanen igen och hon kommer att bjuda er på både dockteater och sagoberättelser ur sin magiska resväska, kom och se!!

kaia-pasanen-1


Pilbågsskytte

ylva-pilarDagligen kommer festivalen erbjuda inspirerande pilbågsskytte med handgjorda, traditionella pilbågar. För stora och små. För de yngre kommer pilar med säkerhetsspets att användas. Vi välkomnar Gustaf Sandström , konstnär, som nyligen blivit passionerad bågbyggare samt Ylva Svensson, som kommer ta hand om de yngsta pilbågeskyttarna.


Rörelseglädje!

Maja Kjellerås, kontaktimprovisatör sen 15 år och förälder sen 6 år, håller workshop med kontaktimprovisation för barn.

På barnens villkor rullar vi runt, dansar, tumlar om och leker med våra kroppar. I rörelse, i kontakt, i närvaro och möte. Varje barn behöver ha en vuxen med.

rorelsegladje1 rorelsegladje2