Inspirationsfestivalen

Om Inspirationsfestival 2016

14-17 juli 2016, Skattungbyn

Programschema
Musik · Dans · Yoga · Barn · Föreläsningar & workshops · Ceremonier & Healing · Praktisk information
webINSPI_Finalnys

Festivalens affisch

Återigen möts vi i ladorna fem, i dungen, runt lägerelden, under trädkronorna. Den färgsprakande och gemytliga festivalen för en bättre värld drar igång i Skattungbyn för tionde året den 14e juli 2016!

Vi är ett gäng vänner i den lilla självhushållningspräglade byn Skattungbyn i norra Dalarna som arrar denna festival och vi hoppas att tillsammans med er alla kunna skapa ännu en fantastisk festival som lämnar en med värme och glädje i hjärtat.

Festivalen har sakta men säkert växt, både i kreativa ambitioner hos oss som arrar och i besökarantal. I år kommer vi därför att ha ett bestämt antal biljetter, för att behålla den goa gemenskapande atmosfären som gör festivalen till den magiska och familjära händelse som den är.

Som vanligt kommer vi bjuda på aktiviteter för både små och stora, danstokar och chillsjälar, yoginis, självhushållare och konstnärer… Program kommer längre fram! Se nu bara till att boka detta datum i din kalender för det här kommer bli underfint!

Vill du få en uppfattning om vad detta är för något kan du titta på föregående års festivaler. Föreningen ECCE har alltsedan starten 2006 varit huvudansvarig för festivalen.

Nu kan du köp biljett!

OBS endast 333 biljetter finns till årets festival!

Camping ingår i biljettpriset!

Festivalpass gäller för hela festivalen. Dagspass finns för fredagen, lördagen och söndagen för den som inte har möjlighet att delta på hela vidunderligheten. Torsdagen är gratis.

Prisen är 520 kr för ett festival pass och 300 kr för ett dagpass. Barn t o m 14 år betalar inte. Pensionärer har halva priset.

Har ni några funderingar om festivalen? Kontakta oss.
Besök gärna även festivalens Facebook-sida.
Missa inte nyheterna, kolla blogginläggen.