Inspirationsfestivalen

Information

Inspirationsfestivalen och föreningen Ecce samarbetar med studieförbundet NBV, Nykterhetsbildningsverksamheten, så allt som sker är i deras regi! Alla föreläsningar, workshops och konserter registreras som kulturevent och folkbildning. Detta ger oss stöd ekonomiskt med verksamheten på Hansénsgården. När du kommer till festivalen så REGISTRERAR du dig i entrèn och får ett NUMMER som du skriver upp på varje workshop och föreläsning som du närvarar på. Detta är väldigt viktigt för oss! Även artister, volontärer och artister ska erhålla ett nummer.

Kom ihåg att registrera dig i entrén alltså! Här kommer en film som visar hur du gör, det kommer även finnas info och människor som vet hur en gör i entrén:

Börja i Entrén Incheckning för festivalen och workshops.Skriv upp din siffra vid varje workshop.Se video.Mvh Fredrik Måns NBV tel 0730-635820

Slået op af Fredrik Månsson i Søndag den 14. juli 2019

Karta för årets festival.

Inspirationsfestivalen sker mitt i Skattungbyn och för att vi ska kunna fortsätta driva festivalen krävs det att alla deltagare följer och respekterar skyltar och hänvisningar.

Det är inte tillåtet att ställa bilen på tältcampingen, parkering finns nära till hands.

Förhållningsregler:

– Festivalen är absolut alkohol och drogfri! Ingen medhavd alkohol i tältet heller. Vårt trygghetsteam går runt och ser till att detta respekteras.

– Campa med ett avstånd på 3 meter emellan tälten.

– Musiken slutar kl.01. Efter det INGA trummor och högt ståhej. Lugna melodier intill lägerelden helt ok!

– Håll din hund kopplad! Plocka upp bajs.

– Parkera ej intill vägar eller på campingen!! Förra året var det en hel del bilar på campingen som snodde plats från campare. Inte ok. Parkering finns och kommer vara skyltad. Det finns en husbil/husvagnscamping ovanför Ollars och majstången.

– Stormkök endast på sand intill lägerelden vid campingen.

– Ta med kontanter! Det finns ingen bankomat i byn! Vissa försäljare tar emot swish. 

– Gå endast på markerade stigar!

Skattungbyn är en by med många människor och djur – visa hänsyn till dessa – och till varandra såklart.

Sådärja! Nu kan festen börja! ?