Inspirationsfestival

Bokade Workshops :-)

Keltisk Svetthydda

Ni står tillsammans runt elden och ser på de glödande stenarna i eldens hjärta. Trumman slår med hjärtats takt och snart är det dags att gå in i hyddan. Därinne är det mörkt, en magisk plats där tid och rum försvinner. Du sitter där i mörkret och förs tillbaka till en annan tid, mot ursprunget. En röst vägledar dig på din resa, hjälper kroppen och sinnet att slappna av. Rädslor och bekymmer ges till elden och helandet börjar… Efter en stund, eller en evighet, går resan mot sitt slut. Dörren öppnas och du kommer ut i den stjärnklara natten. Du sitter bredvid elden och hela ditt väsen fylls av ro. Det är som att se världen för första gången och samtiigt är det som om du har äntligen kommit hem.
Den keltiska Svetthyddan är en uråldrig ceremoni för att hela, att släppa gamla mönster och för att komma tillbaka i kontakt med sin själ. Den påminner oss om varför vi är här i detta livet, om syftet med vårt liv. Varje svetthydda tar ca 3 timmar att genomföra. Du borde också ge dig själv gott om tid för att integrera din upplevelse efter ceremonin.
Förbered dig med att dricka vatten under hela dagen den dagen du ska vara med på svetthyddan, så att du är väl påfylld med vätska i kroppen då du svettas en hel del inne i hyddan.
Du bör också vara på fastande mage i ca 3 timmar innan hyddan.
Om Tim – Tim kommer ursprungligen från den Walesiska gränsen mot England. Han har hållit keltiska svetthyddor i mer an tjugo år i flera olika länder och har varit medskapare på olika retreater och festivaler. Han har en utbildning i den keltiska andliga traditionen och håller workshops i Skandinavien varje år.
Om Rebecka – Rebecka träffade Tim i 2014 och började studera den keltiska svetthydde traditionen. Hon började arbeta som eldvakt i 2015 och har varit med i flera svetthydde ceremonier över hela Sverige.

 

Tim                                          Rebecka

 

Medicinresa i Ögonblickets ceremoni
Resonans och vibrationer. Med Ursång, skallror, trummor och tonskålar mm.
Omfamnande, erkännande och igenkännande.
För din inre sanna natur och hemkomst.
Nycklar:
Allting får finnas
Det som är, är så som det är
Jag måste ingenting

Ur vars och ens egen erfarenhet och upplevelse vaknar vår gemensamma visdom.
Vår vidsyn vidgas.
Detta ger möjlighet till eget uttryck.

Medtag gärna liggunderlag.
Siv – Hon Med Många Namn – Stefansson

 

Art performance
En hyllning till Moder Jord Kärleken och Livet
Urkraft, Ursång och Trumma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *