Inspirationsfestivalen

Alternativ Crowdfunding

Alternativ Crowdfunding

OBS! Nyinsatt föreläsning på
Lördag kl 13:30 i VisionsTipin PoÄngen

Om du har ett överskott av pengar som du vill lägga på någon typ av välgörenhet eller insamling, för att göra världen bättre på något vis, och samtidigt vill veta vart pengarna verkligen går och om de gör skillnad, så är det inte alltid så enkelt att välja vilken hjälpverksamhet du ska stödja.

Om du istället har ett underskott av pengar, men samtidigt en vision du vill förverkliga, eller vill leva på ett helare och hållbarare sätt, men måste gå till ett arbete som du inte gillar varje dag, så är det svårt att leva din dröm.

Genom den nya typen av Fraktal som vi bl.a. ska prata om på denna föreläsning, så kan du hitta en lösning på båda dessa dilemman samtidigt.

Den nya fraktalen är ett alternativt crowdfundingsystem, en gåvo- och insamlingsform som både hjälper dig själv, samtidigt som du är med att skapa en ny typ av naturreservat. En del av din gåva kommer att användas till att köpa tillbaks mark till naturen för att skydda den. Ju fler som vill ge till denna typen av crowdfunding, ju fler reservat kan uppstå och spridas över vår jord. Eftersom det du ger också kommer tillbaks till dig själv genom fraktalsystemet, så kan du efterhand få möjlighet att hoppa av och gå den väg du själv vill. Dessutom kan du bo i ett av dessa nya naturreservaten, om du har blivit initierad genom att gå grundkurserna på 9 månder i dess SOUL skola.

Nina har arbetat med fraktaler ett drygt år och har kunnat se både dess potential och problem.
Efter ett tag växte denna vision fram, som ett helt nytt sätt att använda sig av detta system för att rädda vår vackra planet.

Välkomna 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *