Inspirationsfestivalen

Inspirationsfestivalen presenterar: Angelica & Jojo

ANGELICA NANDA SCHÄFER & JOJO NORELL:

Med inspiration från många års undervisande och eget utövande skapade Angelica konceptet Freemove Yoga, en aktiv meditation där yoga, dansterapi och utforskande rörelser likväl som stillhet och att vara i nuet tar oss till nya platser i oss själva; allt i ett säkert och hållet space där sharing och coachande samtal spelar en stor roll. Både Angelica och Jojo har lång erfarenhet av att guida yoga och meditation och de är förutom Hatha Yoga lärare och Osho Sannyasins också lärare i Embodied Yoga Principles. Dom arrangerar den årliga internationella Stockholm Yoga- och Dansfestivalen och Ängsbackas Yoga och Dans Påskfestival samt undervisar och håller retreats runt om i världen. Jojo med sina många års erfarenhet som dj sätter viben för våra dansklasser och Angelica guidar vår rörelse på sitt genuina och kreativa sätt. Angelica driver sin egna yogastudio där hon förutom yoga delar sin djupa kunskap om ayurveda, holistisk träning, massage och hälsocoaching.

WORSKHOPS:

* Freemove Yoga
Upplev större inre frihet och hitta nya uttryckssätt!
Möt din kropp och sinne på ett medvetet och transformerande sätt, öka din självkänsla och släpp dina spänningar. Freemove Yoga är en modern form av aktiv meditation som kombinerar medveten rörelse, yoga, dans och dansterapi. Du blir tryggt guidad genom olika teman och får en chans att utforska nya dimensioner, allt till rytmen av vibrerande musik spelad av live dj.

”Dance your yoga from inner stillness to exploratory movement and let your movement be your liberation and meditation!”

”It’s all about finding the freedom within”

* Organic Morning Yoga med Angelica :
Välkommen till en yoga som tar dej till den där platsen där allt är evigt och allt har ett sammanhang!
Låt kroppen få vakna till liv med medvetna andetag och mjuka rörelser som så småningom växer fram till starka utforskande flöden. Yogans struktur hjälper oss att hitta vår inre stabilitet som vi sedan expanderar utifrån, in i ett organiskt flöde som samspelar med naturens element.

*Meditationsklass med Jojo:
�En människas sinne har en förmåga att ständigt ropa på uppmärksamhet, och oftast får det det. Meditation handlar om att tämja och få kontroll över tankeverksamheten. När sinnet är tämjt får det ro. I den ron ser vi allt utan att bli distraherade vilket ger fokus, närvaro, medvetenhet och harmoni i kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *