Inspirationsfestivalen

Inspirationsfestivalen presenterar Malou!

Det är med värme vi presenterar Malou som kommer att dela två akter på Inspirationsfestivalen!

”High Vibrations; Yoga & Dance”

Under High Vibrations; Yoga & Dance blir du tryggt guidad genom ett flow av yoga, meditation, energiarbete, afro-dans, intuitiva rörelser och avslutningsvis en djupt närande avslappning där vi låter hela upplevelsen integreras i oss.

Dessa befriande och stärkande kroppsrörelser ger inte bara möjligheten att låta hjärtat slå och bli riktig varm och närvarande i kroppen. Det ger dig även möjligheten att släppa det som tynger, så att du kan träda in i din sanna kraft. Ett tryggt rum, där du kan öppna upp för din frihet och livsglädje!

Med aroma-kristall terapi som stimulerar dina sinnen och med vackra instrument blir du sköljd av ljud som vibrerar in till din essens och inviterar dig att landa djupt inom dig själv och lyfta din vibration.
Inga förkunskaper krävs, bara kom som du är och njut ett prestationsfritt rum för kropp och själ.
Medtag yogamatta, tunnare kudde (block om du har) och filt.

Circle Gathering

Cirkeln är ett närande space där vi möts bortom etiketter och roller. I trygg gemenskap har du plats att vara, känna och lyssna efter. Två timmar av djup grounding och lätthet.

Vi ärar jorden och livet som strömmar genom allt, genom att minnas vad vi kommit hit för att ge. Vårt unika uttryck. Våran närvaro och kreativitet. Det är tid att fira det unika i oss, det som gör oss till oss. Omfamna alla våra nyanser och våga stå starkt vid våran inre-sanning och det vi önskar skapa och ge.
Genom guidad meditation, andetags övningar, insiktsfulla skrivövningar, mjuka och intuitiva rörelser och sound healing, rör vi oss ner i kroppen och skapar förbindelse med kropp och hjärt-space. Ett tryggt rum för dig att utforska din inre-värld och din sanna natur.
För att förbinda oss ännu mer med jorden och platsen vi befinner oss på, avnjuter vi te av lokala färska örter.

Det är tid att minnas. Att bli hold. Att dela om vi önskar. Att lyssna. Att förbinda oss med våran inre natur, vision och eld. Det är tid att samlas. Cirkeln kallar.

Ta med en skrivbok och penna. Yogamatta, tunnare kudde och filt.

Om Malou Saga:

Holistisk hälsocoach • Spaceholder • yoga instruktör • frihets dansare
Min intention bakom min undervisning och events, är att hålla ett närande rum där vi kan möta utan fasad, precis som vi är och har det och bli påfyllda av kraft, mod och inspiration för att omfamna våran frihet och livsglädje, precis som den är och känns.
Läs mer om mig och besök www.malousaga.com eller facebook sidan; Malou Saga.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *