Inspirationsfestivalen

Vi välkomnar Sven-Alex Trygg till årets Inspirationsfestival!

Vi välkomnar Sven-Alex Trygg till årets Inspirationsfestival! 🌻

”Master Man – Wake-Up Call”

Jag strävar efter att förenkla, avdramatisera, humorisera och gå rätt på kärnan i det jag gör. Livet är generellt sett mycket enklare än vi gör det. Min passionerade kärlekshistoria med Naturen och dess rena oförvanskade kraft började redan som spädbarn, jag har nog kottar i mitt DNA, och detta till stor del på grund av den harmoni, urkraft och självklara visdom naturen alltid ger mig. Jag myntade uttrycket Skoogla för att förklara hur vi kan lära oss att ta del av personliga, raka svar från naturen istället för att Googla efter svar andra skrivit.

Mitt första uppvaknande – mitt wake-up call – kom för ca 20 år sedan via en utbrändhet. Mitt andra, mycket kraftfullare, uppvaknande kom nästan 20 år senare vid min andra utbrändhet, och jag har sedan dess blivit övertygad om att utbrändhet och utmattning helt enkelt är naturliga, kraftfulla uppvaknanden vi ofta misstolkar. Jag har studerat sambandet mellan naturlagar/naturliga processer och processer i våra liv i drygt 30 år, och ser tydliga paralleller. Riktigt roligt och självklart egentligen.

Mitt kall är numera att hjälpa så många utbrända män – eller vilsna män rent generellt – som möjligt att inte misstolka och känna skam för sitt uppvaknande eller för sin andlighet, utan ta vara på möjligheten så att de kan bli del av den ”Tribe” av uppvaknande män som blir större och större.

Jag gör detta på olika sätt, tex genom diskussioner kring äkta manlighet och mod, sharing, eldceremonier, skoogling, fundamentala val, race into the unknown (om det finns en öppen gräsplätt). Exakt vilka övningar som används vet jag först när gruppen samlas, då jag anpassar mig vid varje tillfälle.

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *