Inspirationsfestivalen

Inspirationsfestivalen välkomnar Krian!

Kristoffer Aronsson (eller Krian), är certifierad utövare av Chi Nei Tsang och Qi Gong-instruktör inom Universal Healing Tao.

Qi Gong kan översättas som ”energi arbete”. Med rörelser, meditation och visualisering jobbar en med att utveckla och förfina sin energi vilket har hälsosam effekt för både kropp och själ. Den här workshopen kommer att innehålla några inom Universal Healing Tao grundläggande övningar såsom uppvärmningar, Det Inre Leendet (Inner Smile), Det Lilla Omloppet (Microcosmic Orbit) och De Sex Helande Lätena (Six Healing Sounds).

Chi Nei Tsang kan översättas som energimassage för de inre organen, eller taoistisk magmassage. Filosofin är att våra inre organ i synnerhet, håller energin för våra känslor. Genom olika massagetekniker i kombination med respektfull hjärtlig beröring kan vi öppna upp i magområdet och frigöra stress och förlösa djupa negativa känslor. Många beskriver sina erfarenheter av Chi Nei Tsang som väldigt jordande och en känsla av att komma hem. Workshopen kommer att innehålla några grundläggande massagetekniker som vi tränar på varandra, mer tankar om konceptet att beröra helande och icke-dömande (peace touch), samt om att behandla sig själv.

Inga förkunskaper krävs.

https://oft-touch.com/practitioners/
https://www.universaltaoinstructors.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *