Inspirationsfestivalen

Första workshopen – Närvaro i Naturen

Under din vistelse i Skattungbyn kommer du att träffa många inspirerande människor och kunna besöka oförglömliga platser. På festivalen erbjuder vi flera workshops som berikar din stund här på jorden.

Vi välkomnar Henny Sahlin! 

”Närvaro i naturen”

Känns vardagen stressig? Har du svårt att varva ner? Vill du komma ut mer i naturen? Vill du hitta ett nytt sätt att återfå orken?
Forskning visar tydligt att vi mår bra av att vara i naturen. Vi återhämtar oss bättre. Vi har lättare att koncentrera oss och upplever mindre stress. På den här stunden får du prova på olika sätt att återhämta dig i naturen. Vi tränar oss på att vara närvarande i stunden. Du kommer få med dig övningar att ta med hem. Målet är att du själv hittar en vana att vara i naturen och på så sätt få en bättre hälsa. Det finns många ord för det sätt som vi gör detta på- mindfulness, yoga eller skogsbad- jag kallar det närvaro i naturen.

Jag heter Henny Sahlin och är friluftsmänniska, yogalärare, friskvårdsguide och naturguide. Genom egna erfarenheter så vill jag nu hjälpa andra att få återhämtning genom stunder i naturen. På mina vandringar blandar vi övningar och reflektioner med info om forskning i frågan.
Länkar:
https://www.facebook.com/narvaroinaturen/
https://www.instagram.com/narvaroinaturen/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *